گوگل در مورد ما چه می داند؟ حفاظت از حریم خصوصی در برابر Google


شرکت های فناوری اطلاعات همیشه کسب و کار خود را بر اساس نزدیک شدن به شما و شناخت شخصی شما قرار داده اند. گوگل به طور خاص در این زمینه بسیار فعال است و در واقع اطلاعات بیشتری در مورد شما حتی از برخی از نزدیک ترین افراد به شما دارد! عجیب به نظر می رسد، اینطور نیست؟

این اطلاعات فراتر از محل زندگی، سن، علایق و فروشگاه های مورد علاقه شما است. در این مقاله به سه مورد از مهم ترین داده هایی که گوگل جمع آوری می کند، خواهیم پرداخت. با ما در DJ همراه باشید.

1. نمای فوق العاده دقیق از مکان هایی که رفته اید!

Google Maps همه کشورها، شهرها و جاذبه هایی را که بازدید کرده اید می شناسد. اگر تاریخچه موقعیت مکانی در حساب Google شما فعال است، می‌توانید با استفاده از قابلیت Google Maps Timeline یک سفر به پایین حافظه داشته باشید.

این ویژگی مکان هایی را که در گذشته به آن ها سفر کرده اید به همراه زمان و مسافتی که طی کرده اید را با جزئیات بسیار نشان می دهد!

نحوه بررسی جدول زمانی Google Maps در رایانه شخصی:

  1. وارد حساب Google خود شوید و سپس Google Maps را باز کنید.
  2. روی نماد منو (سه خط افقی) در گوشه سمت چپ بالا کلیک کنید.
  3. به قسمت Your History رفته و سپس از قسمت Your Places گزینه Visited را انتخاب کنید.

نحوه بررسی Google Map Timeline در آیفون یا اندروید:

  1. برنامه Google Maps را باز کنید.
  2. روی عکس نمایه خود ضربه بزنید و سپس Your History را انتخاب کنید.

اکنون که خاطرات خود را مرور کردید، ممکن است بخواهید تنظیمات موقعیت مکانی خود را مرور کنید و از ذخیره این اطلاعات توسط Google جلوگیری کنید.

چگونه تاریخچه موقعیت مکانی را متوقف کنیم

در iPhone یا iPad:

  1. همانطور که در بالا توضیح داده شد، جدول زمانی Google Maps را باز کنید.
    روی نماد سه نقطه کلیک کنید، به Settings & Privacy بروید و روی گزینه “Pause Location History” ضربه بزنید.

در اندروید:

  1. نقشه های گوگل را باز کنید.
  2. روی عکس نمایه یا حرف اول نام خود ضربه بزنید و سابقه خود را وارد کنید. گزینه More را انتخاب کرده و وارد قسمت Settings and Privacy شوید. در اینجا باید سابقه موقعیت مکانی را خاموش کنید.

روی کامپیوتر:

  1. به Google Maps Timeline بروید و روی Settings کلیک کنید، سپس Pause Location History را بزنید.

2. همه عکس‌هایی که گرفته‌اید (و مکان‌هایی که رفته‌اید)

Google هر حرکت شما را ردیابی و ثبت می‌کند، از جمله اطلاعات موقعیت مکانی عکس‌هایی که می‌گیرید. ردیابی موقعیت مکانی در برنامه Google Photos مربوط به ابرداده است (داده‌های پنهانی که در عکس‌هایی که می‌گیرید جاسازی شده است). اگر ردیابی موقعیت مکانی را برای عکس‌ها خاموش نکنید، عکس‌هایتان نشان می‌دهد که در زمان گرفتن آن‌ها کجا بوده‌اید.

اینکه بخواهید ردیابی موقعیت مکانی را خاموش کنید یا نه به خودتان بستگی دارد. اما ابتدا باید ببینید Google Photos چه اطلاعاتی را درباره شما جمع آوری کرده است. در اینجا دو راه برای بررسی Google Photos و مشاهده تمام اطلاعاتی که گوگل در مورد شما می داند وجود دارد:

نحوه بررسی Google Photos از طریق برنامه آن:

  1. برنامه Google Photos را باز کنید.
  2. در نوار پایین، روی جستجو ضربه بزنید.
  3. در بخش مکان ها، روی View All ضربه بزنید.

اکنون می توانید کل تاریخچه موقعیت مکانی خود را ببینید و عکس ها را بر اساس مکان از طریق نقشه مشاهده کنید.

بررسی داده‌های موقعیت مکانی در رایانه نیز امکان‌پذیر است، اما به اندازه برنامه تلفن هوشمند جامع نخواهد بود. در اینجا نحوه کار آن آمده است:

نحوه بررسی Google Photos در رایانه شخصی:

  1. به photos.google.com بروید و با حساب Google خود وارد شوید.
  2. روی یک تصویر خاص ضربه بزنید و روی دکمه Info کلیک کنید تا تمام اطلاعات مکان آن را ببینید.

اگر می‌خواهید از ردیابی اطلاعات مکانتان توسط Google Photos جلوگیری کنید، باید این مراحل را دنبال کنید:

  1. برنامه Google Photos را باز کنید.
  2. روی عکس نمایه یا حروف اول خود در گوشه سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید تا وارد منوی تنظیمات شوید.
  3. از منوی تنظیمات، «تنظیمات عکس» یا «تنظیمات» را انتخاب کنید.
  4. به دنبال گزینه “Backup and Sync” بگردید و روی آن ضربه بزنید.
  5. در تنظیمات «Backup & Sync»، به پایین بروید تا گزینه «Include location data» یا «Location» را پیدا کنید.
  6. سوئیچ مربوطه را غیرفعال کنید یا علامت کادر کنار «شامل داده‌های مکان» یا «مکان» را بردارید. این مانع از درج اطلاعات موقعیت مکانی Google Photos در هنگام آپلود یا اشتراک گذاری عکس می شود.

از منوی تنظیمات خارج شوید. تغییراتی که ایجاد کرده‌اید ذخیره می‌شوند و Google Photos دیگر داده‌های مکان را به عکس‌های شما پیوست نمی‌کند.

3. همه چیزهایی که دوست دارید

حتما متوجه شده اید که گوگل در بیشتر مواقع تبلیغاتی را که واقعاً به آنها علاقه دارید را به شما نشان می دهد! شخصی سازی تبلیغات بر اساس موارد مختلفی انجام می شود که در زیر به برخی از آنها اشاره می شود:

  1. اطلاعات شخصی که به طور داوطلبانه به حساب Google خود اضافه کرده اید.
  2. داده‌های آگهی‌دهنده از شرکای Google.
  3. الگوریتم های گوگل در یادگیری آنچه شما دوست دارید بسیار خوب هستند.

نحوه غیرفعال کردن شخصی سازی تبلیغات

اگر شخصی‌سازی تبلیغات را فعال کرده‌اید، می‌توانید بر اساس سابقه جستجو، داده‌های مرورگر و موارد دیگر، ببینید Google درباره شما چه می‌داند. این اطلاعات همیشه از نظر درصد دقیق نیستند، اما می توانند به واقعیت نزدیک شوند.

برای غیرفعال کردن آن، به حساب Google خود بروید و سپس روی “Manage your data and privacy” در بخش “Privacy and Personalization” کلیک کنید. در بخش تبلیغات سفارشی، روی My Ad Center کلیک کنید. در صفحه بعد گزینه «تبلیغات شخصی» را خاموش کنید.

نتیجه

Google اطلاعات زیادی درباره شما جمع آوری می کند، از جمله مکان هایی که رفته اید، عکس هایی که گرفته اید و چیزهایی که دوست دارید. به گفته گوگل، از این اطلاعات برای ارائه خدمات بهتری مانند نمایش تبلیغات مرتبط تر و ارائه پیشنهادات شخصی استفاده می شود. با این حال، این سطح از ردیابی ممکن است به مذاق همه خوش نیاید. اگر نگران حریم خصوصی خود هستید، می توانید اقداماتی را برای محدود کردن داده هایی که Google جمع آوری می کند انجام دهید.

Related Posts